Skip to content

Scouts

Scouts

Welkom bij de Scouts, de perfecte plek voor jongeren van 11 tot en met 14 jaar om nieuwe vrienden te maken, avonturen te beleven en te leren samenwerken.
Bij de Scouts werk je in een patrouille, een groep van 6 tot 8 scouts. Samen met je patrouille leer je de fijne kneepjes van het scoutingleven, zoals koken op een houtvuur, het bouwen van een shelter en het navigeren met een kaart en kompas. Dit alles onder begeleiding van onze ervaren leiders die je helpen groeien en je laten kennismaken met allerlei nieuwe vaardigheden.
Maar de Scouts draait niet alleen om het aanleren van nieuwe vaardigheden. Het is ook een plek waar je veel leuke en uitdagende activiteiten kunt doen. Wat dacht je van een hike door het bos, een gezellig kampvuur of een spannend nachtspel met de hele groep?
In de zomervakantie gaan de Scouts op zomerkamp, dit is het hoogtepunt van ons scoutingjaar. Lekker primitief kamperen op een mooie locatie in Nederland (of misschien zelfs net over de grens) waarbij natuurlijk ook weer veel leuke activiteiten worden georganiseerd.