Skip to content

Verhuurtarieven

Verhuurtarieven

Wij verhuren ons (kampeer)terrein en de gebouwen aan andere (scouting)groepen op momenten dat er geen eigen opkomsten zijn. Wij hanteren hiervoor in 2024 een  tarief van 7 euro p.p.p.n. (scoutinggroepen 6 euro p.p.p.n.) ongeacht wijze van overnachten met een minimum van 75 euro per overnachting. Dit is exclusief het verbruik van gas, water en elektra (gebruik van gas, water en elektra tegen geldend tarief) de toeristenbelasting van 1,25 p.p.p.n. (1,50 p.p.p.n. vanaf 2025) en de kosten voor het afvoeren van het afval. Kosten voor afvoer van afval zijn afhankelijk van de groepsgrootte en gelden per week.

Nadat wij u verhuurverzoek hebben ontvangen via de mail nemen we contact met u op. Zodra wij een verhuurperiode zijn overeengekomen ontvangt u een gedetaileerde huurovereenkomst van ons. Zodra deze getekend retour is gestuurd en de borg is overgemaakt, is de boeking definitief en staat de boeking in de verhuurkalender.

Wilt u onze gebouwen of het terrein een dag of dagdeel huren zonder overnachtingen dan is dat soms mogelijk, hiervoor gelden afwijkende tarieven afhankelijk van de groepsgrootte en de geplande activiteit.

Contact

Voor informatie of vragen over het huren van de Sprakelberg kan contact opgenomen worden met verhuurcycloongroep@gmail.com. Als u de Sprakelberg wil huren kan contact opgenomen worden via het contactformulier dat hier te vinden is.

Bij vragen over, voor en tijdens de verhuur kunt u bellen met Martin 06 28 63 41 38 ​of b.g.g. Marcel 06 22 21 47 83